Een sterke speler in bijoux

‘t Juffie is dé sieraden- en mode-accessoireswinkel met producten van vooral Nederlandse merken. Eigenaresse Ria de Pender heeft naast haar fysieke winkel in de unieke Graanbuurt in Giessenburg ook diverse sieradenwebshops gelanceerd. Deze worden gerund door haar man Marcel.

De beste online speler op het gebied van Bijoux worden: dat is de ambitie van ’t Juffie. Om die groei te kunnen faciliteren, hebben we de oude e-commerce omgevingen samengevoegd tot één nieuw Magento-platform.

Door de flexibele opbouw van het platform kan ‘t Juffie eenvoudig extra webshops lanceren en zo steeds nieuwe merken en stijlen aan de collectie toevoegen.

Het resultaat

icon-plus-50-percent

 

Meer dan 50% omzetgroei

Met het nieuwe, conversie geoptimaliseerde platform hebben we een significante omzetgroei gerealiseerd voor ‘t Juffie: meer dan 50%!

icon-25-percent

 

25% efficiënter

Het overstappen naar één centrale backend, waarin alle orders worden afgehandeld en de voorraden van alle webshops worden beheerd, heeft een tijdbesparing van 25% opgeleverd.

De oplossing

t-juffie-oplossing

“Marcel, verantwoordelijk voor de online business, is een echte ondernemer met hele mooie groeiplannen voor zijn bedrijf. Naast ambities had Marcel ook een hele scherpe deadline.

We hebben het project aangepakt met de scrummethode, waarbij we in korte sprints samen aan de e-commerce omgeving hebben gewerkt. Na slechts drie sprints stond er een eerste versie van de omgeving waarmee we online konden.

Door direct aan de slag te gaan met SEO en Adwords, kwamen er al vanaf dag één bezoekers en orders binnen. Daardoor kregen we ook direct hele waardevolle feedback. Door in een vroeg stadium input vanuit échte gebruikers te verzamelen, kon het platform verder ontwikkeld worden op basis van échte data.

Dit project is een heel mooi voorbeeld van een intensieve samenwerking waarbij we snel verschillende releases hebben uitgerold en op basis van feedback van klanten het gehele platform direct verbeterd hebben.”

Wim La Haye
Partner & Project manager voor ‘t Juffie

t-juffie-logo

”De samenwerking met Techtwo is echt geweldig! Helder, duidelijk en wat vooral belangrijk is: afspraken worden nagekomen. Je zou zeggen dat dat niets bijzonders is, maar uit ervaring weten wij beter.”

Marcel de Pender

Samen jouw kansen identificeren?

Neem vrijblijvend contact op met Giwanni om samen de mogelijkheden voor jouw organisatie te bepalen.

Neem rechtstreeks contact op via 06 31 04 59 04giwanni@techtwo.nl of via onze contactpagina.

Contact opnemen

Giwanni Schaap account manager