lief! lifestyleDe merkbeleving doorvertalen binnen de online omgeving.

Voor Lief! Lifestyle hebben we een e-commerce omgeving ontwikkeld waar Lief maximale vrijheid heeft over de presentatie van de omgeving. Door tools als een storelocator, shop the look (setverkoop) en een volledige wordpress integratie biedt de omgeving de klanten van lief alle mogelijkheden om geïnspireerd te raken.

Door de omgeving van Lief! om te zetten van Magento Enterprise wordt er ook nog eens duizenden euro’s aan licentiekosten per jaar bespaard!

Maximale vrijheid

Met een paar klikken gemakkelijk zelf pagina’s anders opbouwe en opmaken. Omdat het voor de e-commerce manager belangrijk was om snel in te kunnen spelen op actualiteiten of acties hebben wij het mogelijk gemaakt om eenvoudig met widgets diverse pagina’s op te bouwen. Zo heeft Lief! geheel de vrijheid om pagina’s geheel naar wens op te bouwen.

bg-block-lief-1-thumb

bg-block-lief-2-thumb

Store locator

Overzichtelijk alle offline verkooppunten op een pagina. Omdat het voor de e-commerce manager belangrijk was om snel in te kunnen spelen op actualiteiten of acties hebbe nwij het mogelijk gemaakt om eenvoudig met widgets diverse pagina’s op te bouwen. Zo heeft Lief! geheel de vrijheid om pagina’s geheel naar wens op te bouwen.

Geheel mobielvriendelijk

Geef je mobiele bezoeker de ideale bezoekerservaring

Shop the look

Inspiratie voor Lief! outfits

Door shop the look heeft Lief de mogelijkheid gekregen om kledingsets te presenteren. De bezoeker kan alle artikelen uit de set eenvoudig op maat bestellen.

 

 

Magento Enterprise naar COWW

Door de licentiekosten te drukken was er meer doorontwikkeling mogelijk

Door over te stappen van Magento enterprise naar de COWW bespaart Lief! jaarlijks duizenden euro aan licentiekosten. Na een volledige analyse zijn de benodigde tools ontwikkeld om de transitie naar de COWW pijnloos te laten verlopen. Alle gegevens zoals: klantgegevens, orders, producten en verlanglijsten zijn gemigreerd van Magento Enterprise naar de COWW.

 

Lees meer over onze COWW oplossing

 

 

Je webshop maandelijks up-to-date

Snel & volledig live

Onbegrensde doorgroeimogelijkheden

Fien & Teun online

Neem contact op

Giwanni Schaap account manager