Volledige integratie van je Magento webshop met SAP, Exact Globe en Exact Online

Geef inzicht in je volledige assortiment, automatiseer je verkoopprocessen en bied klanten inzicht in orderhistorie en orderstatussen.

Door slimme koppelingen te maken en informatie uit je ERP te integreren, kun je processen stroomlijnen en je administratie automatiseren. Dat betekent niet alleen minder werk achter de schermen, maar het is ook een extra service aan je klanten.

Kansen binnen retail

magento2 en sapbusiness one v1

Wees 24 uur per dag geopend

Bied consumenten de mogelijkheid om 24/7, vanaf elk device, online te bestellen. Wees flexibel in je betaal- en verzendmogelijkheden. Bied je klanten bijvoorbeeld de mogelijkheid om online bestellingen op te halen in de winkel.

Bied meerwaarde

Wees niet alleen een productaanbieder, maar onderscheid jezelf van budgetstores door het bieden van meer service en informatie. Bied de consument informatie over productspecificaties, inzage in de voorraad, gebruikstips en beeldmateriaal.

Automatiseer je processen

Verlicht de druk op administratieve processen. Geef klanten online inzicht in hun volledige bestelgeschiedenis en facturen, van zowel online als offline orders. En automatiseer je retourproces door klanten online hun retourzendingen aan te laten melden, zodat deze niet meer handmatig hoeven te worden afgehandeld.

Meer kansen ontdekken?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij onderzoeken graag samen naar nieuwe kansen voor jouw bedrijf.

Contact opnemen

lief

Geniet van volledige vrijheid in je online presentatie met onze omni-channel oplossing

Elke winkel is uniek, en elke webshop dus ook. Bied je klanten de optimale winkelervaring aan, op elk moment en vanaf elk device. Breid je webshop bijvoorbeeld uit met een van de volgende opties:

  • bied de oriënterende bezoeker informatie over je assortiment
  • beantwoord korte vragen met een realtime chatfunctie
  • bied begeleiding aan je klanten tijdens het aankoopproces
  • geef actuele informatie over de status van orders en retourzendingen

Vraag een demo aan

of neem contact met ons op

Samen jouw kansen identificeren?

Giwanni is specialist op het gebied van e-commerce voor groothandels. Neem vrijblijvend contact met hem op om samen de mogelijkheden voor jouw organisatie te bepalen.

Neem rechtstreeks contact met Giwanni op via 06 31 04 59 04 / of stuur een e-mail naar giwanni@techtwo.nl.

Contact opnemen

 

Giwanni Schaap account manager