Volledige integratie van je Magento webshop met SAP Business One

Geef inzicht in je volledige assortiment, toon alle klantspecifieke prijsafspraken, automatiseer je verkoopprocessen en bied klanten inzicht in orderhistorie en orderstatussen.

Door de koppeling van je Magento 2 webshop met SAP Business One, kun je processen stroomlijnen en je administratie automatiseren. Dat betekent niet alleen minder werk achter de schermen, maar is ook een extra service aan je klanten.

Kansen voor groothandels

integratie-magento2-sap-business-one

Verbeter je informatievoorziening

Wees niet alleen een productaanbieder, maar onderscheid jezelf als informatievoorziener. Bied je klanten 24/7 inzage in actuele informatie over producten, prijzen en voorraden, maar ook over producttoepassingen en de markt.

Groei door internationalisatie

Ben je als groothandel op zoek naar verdere groeimogelijkheden en nieuwe afzetmarkten? Met onze multistore oplossing kun je je producten vanuit één centrale beheeromgeving aanbieden in meerdere landen en in meerdere talen.

Minimaliseer financieringsrisico’s

Als groothandel draag je steeds vaker het financiële risico van je klant. Minimaliseer dit risico door gebruik te maken van onze automatische screening van nieuwe klanten. En ontvang realtime alerts wanneer er veranderingen optreden omtrent de kredietwaardigheid van je klanten.

Automatiseer verkoopprocessen

Stroomlijn en automatiseer je verkoopprocessen. Bied je klanten de mogelijkheid om 24/7, vanaf elk device, online te bestellen. Dankzij slimme koppelingen komen alle bestellingen rechtstreeks in je ERP, zodat ze in het normale order- en facturatieproces doorstromen.

Stroomlijn administratieve taken

Verlicht de druk op administratieve processen. Geef klanten online inzicht in hun volledige bestelgeschiedenis en facturen, van zowel online als offline orders. En automatiseer je retourproces door klanten online hun retourzendingen aan te laten melden, zodat deze niet meer handmatig hoeven te worden afgehandeld.

Meer kansen ontdekken?

Neem contact met ons op voor meer informatie over de uitdagingen voor groothandels en de kansen van een geïntegreerd e-commerce platform.

Contact opnemen

lief

Geniet van volledige vrijheid in je online presentatie met onze omni-channel oplossing

Elke groothandel is uniek, en elke webshop dus ook. Bied je klanten de optimale winkelervaring aan, op elk moment en vanaf elk device. Breid je webshop bijvoorbeeld uit met een van de volgende opties:

  • bied de oriënterende bezoeker informatie over je assortiment
  • beantwoord korte vragen met een realtime chatfunctie
  • bied begeleiding aan je klanten tijdens het aankoopproces
  • geef actuele informatie over de status van orders en retourzendingen

Vraag een demo aan

of neem contact met ons op

Samen jouw kansen identificeren?

Giwanni is specialist op het gebied van e-commerce voor groothandels. Neem vrijblijvend contact met hem op om samen de mogelijkheden voor jouw organisatie te bepalen.

Neem rechtstreeks contact met Giwanni op via 06 31 04 59 04 / of stuur een e-mail naar giwanni@techtwo.nl.

Contact opnemen

 

Giwanni Schaap account manager