Van idee tot succesvolle Magento webshop

We starten ieder project met een brainstorm. Onder het genot van een bakje koffie kijken we samen naar jouw business case. We kijken waar jouw kansen liggen, wat de concurrenten doen en wat de unieke meerwaarde van jouw organisatie is. Jouw doelstellingen staan in het verdere traject centraal bij het nemen van beslissingen.

Door onze jaren lange ervaring in design en gebruiksvriendelijkheid kunnen we een conversieverhogend ontwerp maken. Dit laten we perfect aansluiten bij de identiteit van je organisatie en jouw doelgroep. Door direct rekening te houden met de SEO (Search Engine Optimization) aspecten, leggen we de perfecte basis voor jouw online succes.

Onbegrensd ontwikkelenOmdat wij de basis al hebben, kunnen we direct aan jouw vraagstuk beginnen.

Wij bieden een totaal geoptimaliseerde fundering op basis van Magento. Hiermee heb je in het ontwikkelproces van je webwinkel al een grote voorsprong. Wij zorgen voor de hosting, (Magento) updates en de innovatie van je platform. Alle kosten zijn van tevoren helder, zodat je niet achteraf voor verrassingen komt te staan. Het voorwerk hebben wij al voor je gedaan waardoor je super snel live kunt! Dat is fijn, wij weten dat je zo snel mogelijk aan de slag wil met jouw webwinkel.

Design op maat

Wij leveren design op maat voor jouw pagina’s om deze naadloos bij jouw bedrijf aan te laten sluiten.

Onbegrensd maatwerk

Jouw bedrijf is uniek, dus ook jouw wensen zijn uniek. Wij maken een e-commerce oplossing die daar volledig op aansluit.

Magento als basis

Open source software als basis met als groot voordeel dat de doorontwikkeling nooit stilstaat.

Uitbreiden met modules

Functionaliteiten nodig die nog niet in ons B2B pack zitten, wij hebben veel extra modules klaarstaan en we kunnen nieuwe modules speciaal voor jou realiseren.

COWW optimalisatielaag

Compleet onbegrensde webwinkel als bouwblok dat wij blijven optimaliseren. Zo blijft jouw shop vernieuwen zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

wij leveren geweldige hosting

Omdat hosting het fundament is van je online succes, werken we alleen met de beste van de wereld samen!

 

 

rackspace-logotechtwo-logo-white

 

Wij migreren je data en koppelen met je backoffice

Zo besparen wij je kostbare tijd, omdat er al genoeg moet gebeuren.

Je oude webshop data migreren

Heb je al een webwinkel, maar overweeg je een overstap? Hier hebben wij veel ervaring mee. In de meeste gevallen kunnen wij webwinkels migreren. Dat is mooi, want hierdoor hoef jij niet geheel overnieuw te beginnen en kan je gewoon je oude webwinkel meenemen.

Eenvoudig zelf je producten importeren

Mocht je zelf de producten willen importeren, dan stellen wij onze importtool ter beschikking. Voorafgaand sparren we graag mee over de inrichting van de webshop en de opbouw van de producten. Ook geven we een korte training, waarin we een testimport draaien. Daarna kan je zelf de sheet verder vullen en staan wij uiteraard voor je klaar als er nog vragen zijn.

Koppelen met je backoffice

Om alle data actueel te houden kan je online omgeving volledig worden gekoppeld aan je ERP pakket, kassa systeem, administratie systeem of warehouse management systeem (WMS).account-sap-exact

Liefde voor support

We gooien je niet in het diepe!

Na de lancering van je webwinkel begint het echte werk pas. Wij brengen daarom ieder kwartaal een nieuwe release van ons webwinkel platform uit. Jouw webwinkel profiteert altijd van de nieuwste versie. Daarnaast staan we dagelijks voor je klaar om je te helpen het maximale uit jouw omgeving te halen.

Veilig en stabiel (door) ontwikkelen

Dit doen we met behulp van onze OTAP omgeving (Ontwikkeling Test Acceptatie en Productie). De hoofdwoorden in de naam geven de fases aan die doorlopen worden.

icon-cogg

Ontwikkeling

Een programma of component wordt eerst ontwikkeld in de ontwikkelomgeving, dit is een afgesloten omgeving waarin het ontwikkelteam aan de oplossing werkt.

icon-test

Test

De ontwikkelde oplossing wordt in de testomgeving geplaatst. Ook hiertoe heeft alleen het ontwikkelteam toegang. Hier wordt de oplossing volledig doorgetest, zowel technisch als functioneel.

icon-acceptatie

Acceptatie

De acceptatieomgeving is een besloten omgeving waarin de klant de volledig werkende oplossing kan zien en beoordelen. De acceptatie omgeving lijkt qua software en hardware zo veel mogelijk op de productieomgeving.

icon-productie

Productie

De productieomgeving is de uiteindelijke live omgeving. Omdat er pas na acceptatie in de productieomgeving wordt gewerkt, is de oplossing continu beschikbaar gebleven. Wel zo fijn!

Hebben we jouw interesse gewekt?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.
Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner