Weten waar is de winst te behalen is

Middels een online strategie traject bepalen we samen waar de kansen voor jouw organisatie liggen. We kijken we naar de marktontwikkeling, de wensen van de doelgroep en de wensen van interen stakeholders.

Lees meer over de mogelijkheden van een online strategie traject

Benut de kracht van ons Magento B2B Pack

Doorontwikkelen op een stabiele basis

Bovenop onze geoptimaliseerde e-commerce omgeving hebben we een B2B pack ontwikkeld. Hiermee bieden we snel oplossingen voor veelgevraagde functies, bijvoorbeeld persoonlijke bestellijsten, een afgeschermde shop omgeving voor je klanten, bulk producten bestellen en nog veel meer. Vanuit input van onze B2B klanten ontwikkelen we deze B2B features constant door. Hier heb jij als klant onbegrensd profijt van.

Gemakkelijk account aanvragen

Grote orders betekenen een groter frauderisico. Ons B2B pack biedt je de mogelijkheid om jouw klanten verplicht een account aan te laten vragen, zodat jij kiest wie er toegang heeft tot jouw systeem.

Prijzen afschermen

Zijn de prijzen tussen jou en je klant en laat je de concurrentie hier liever buiten? In ons B2B pack kan je de prijzen afschermen voor bezoekers zonder account en kan je kortingen instellen voor door jouw aangemaakte groepen gebruikers.

Bulk producten bestellen

Met het B2B pack kunnen producten in bulk besteld worden. Klanten kunnen hierdoor gemakkelijk veel verschillende variaties van een product in één keer bestellen.

Bestellijsten

Als B2B verkoper heb je ongetwijfeld veel terugkerende klanten. Deze klanten kunnen een bestellijst aanmaken zodat ze in één klik kunnen herbestellen.

Design op maat

Wij leveren design op maat voor jouw pagina’s om deze naadloos bij jouw bedrijf aan te laten sluiten.

Onbegrensd maatwerk

Jouw bedrijf is uniek, dus ook jouw wensen zijn uniek. Wij maken een e-commerce oplossing die daar volledig op aansluit.

Magento als basis

Open source software als basis met als groot voordeel dat de doorontwikkeling nooit stilstaat.

Uitbreiden met modules

Functionaliteiten nodig die nog niet in ons B2B pack zitten? Wij hebben veel extra modules klaarstaan en we kunnen nieuwe modules speciaal voor jou realiseren.

COWW optimalisatielaag

Compleet onbegrensde webwinkel als bouwblok dat wij blijven optimaliseren. Zo blijft jouw shop vernieuwen zonder dat jij er iets voor hoeft te doen.

Wij migreren je data en koppelen deze met je backoffice

Zo besparen wij je kostbare tijd, omdat er al genoeg moet gebeuren.

Je oude webshop data migreren

Heb je al een webwinkel, maar overweeg je een overstap? Hier hebben wij veel ervaring mee. In de meeste gevallen kunnen wij webwinkels migreren. Dat is mooi, want hierdoor hoef jij niet geheel overnieuw te beginnen en kun je gewoon je oude webwinkel meenemen.

Eenvoudig zelf je producten importeren

Wil je zelf de producten importeren, dan stellen wij onze importtool ter beschikking. Voorafgaand sparren we graag mee over de inrichting van de webwinkel en de opbouw van de producten. Ook geven we een korte training, waarin we een testimport draaien. Daarna kan je zelf de sheet verder vullen en staan wij uiteraard voor je klaar als er nog vragen zijn.

Koppelen met je backoffice

Om alle data actueel te houden kan je online omgeving volledig worden gekoppeld aan je ERP pakket, kassa systeem, administratie systeem of warehouse management systeem (WMS).account-sap-exact

Wij leveren geweldige hosting

Omdat hosting het fundament is van je online succes, werken we alleen samen met de beste van de wereld!

 

 

 

rackspace-logo techtwo-logo-white

 

Veilig en stabiel (door)ontwikkelen

Dit doen we met behulp van onze OTAP omgeving (Ontwikkeling Test Acceptatie en Productie). De hoofdwoorden in de naam geven de fases aan die doorlopen worden.

icon-cogg

Ontwikkeling

Een programma of component wordt eerst ontwikkeld in de ontwikkelomgeving, dit is een afgesloten omgeving waarin het ontwikkelteam aan de oplossing werkt.

icon-test

Test

De ontwikkelde oplossing wordt in een testomgeving geplaatst. Ook hiertoe heeft alleen het ontwikkelteam toegang. Hier wordt de oplossing volledig door getest, zowel technisch als functioneel.

icon-acceptatie

Acceptatie

De acceptatieomgeving is een besloten omgeving waarin de klant de volledig werkende oplossing kan zien en beoordelen. De acceptatie omgeving lijkt qua software en hardware zo veel mogelijk op de productieomgeving.

icon-productie

Productie

De productieomgeving is de uiteindelijke live omgeving. Omdat er pas na acceptatie in de productieomgeving wordt gewerkt, is de oplossing continu beschikbaar gebleven. Bij installatie moet er een terugdraaiplan zijn om, mocht er iets fout gaan, terug te gaan naar de oude versie.

Liefde voor support

We gooien je niet in het diepe!

Na de lancering van je webwinkel begint het echte werk pas. Wij brengen daarom ieder kwartaal een nieuwe release van ons webwinkel platform uit. Jouw webwinkel profiteert altijd van de nieuwste versie. Daarnaast staan we dagelijks voor je klaar om je te helpen het maximale uit jouw omgeving te halen.

Hebben we jouw interesse gewekt?

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.
Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner