Onze e-commerce oplossingen per markt

B2B platform

Wil je duidelijker met je klanten communiceren, meer verkoop of processen optimaliseren? Wij helpen je winst te halen met een online B2B platform dat volledig binnen je bedrijf en bedrijfsprocessen wordt geïntegreerd.

Consumenten webshop

Wij willen samen met jou online resultaat behalen. Met ons creatieve team, onze betrokken project managers en onze Magento gecertificeerde ontwikkelaars hebben wij de expertises in huis om van jouw webwinkel een succes te maken.

Groothandels

Hoe blijf je als groothandel waardevol, als schakel tussen producent en winkelier? Hoe verlaag je je kosten en minimaliseer je financiële risico’s? Met onze volledig geïntegreerde e-commerce oplossing ligt groei voor jouw onderneming binnen handbereik.

Service en onderhoud

Hoe kun je als dienstverlenende organisatie meerwaarde bieden aan je klanten? Hoe spring je in op persoonlijke wensen en voorkeuren? Hoe minimaliseer je je kosten en hoe blijf je de concurrentie voor?

Retail en retailketens

Hoe blijf je als retailketen aantrekkelijk voor de consument? Hoe spring je in op trends en ontwikkelingen? Hoe minimaliseer je je financiële risico’s en blijf je de concurrentie voor?

Wij helpen klanten met

E-commerce strategie

E-commerce is verweven in de gehele bedrijfsvoering. Samen kijken we waar de kansen liggen en bepalen we de ideale e-commerce strategie.

Webshop/portal ontwikkeling

We ontwikkelen je e-commerce omgeving op basis van ons Magento 2 SaaS platform. In de basis is er veel mogelijk, met maatwerk sluiten we het naadloos aan.

Rendement verhogen

Na go-live kijken we samen periodiek waar de meeste kansen liggen en werken aan een gemeenschappelijk doel: rendement verhogen.

Wij werken met liefde voor

Samen kijken waar jouw kansen liggen

contact-giwanni

Giwanni Schaap

Account manager

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden
onder het genot van een goede kop koffie.