De voordelen van een Magento Webshop

Open source

Magento is ‘open source’ software. Dat wil zeggen dat het gratis beschikbaar is en dat iedereen kan meewerken aan de ontwikkeling ervan. Er is hierdoor een zogenaamde ‘community’ van ontwikkelaars ontstaan, die telkens nieuwe uitbreidingen en nieuwe versies van Magento oplevert. Als webshopeigenaar profiteer je daarvan.

Gebruiksvriendelijk

Ondanks de ontelbare mogelijkheden van Magento is het systeem heel gebruiksvriendelijk. Je hebt geen technische kennis nodig om ermee aan de slag te gaan. Meestal kun je al prima uit de voeten met je Magento webshop na het volgen van één van onze Magento trainingen

Flexibel en uitbreidbaar

Magento is een zeer flexibele basis voor de verdere ontwikkeling van je webshop. Naast de duizenden plugins die al beschikbaar zijn, kunnen we alle denkbare wensen voor je Magento webshop werkelijkheid maken met maatwerk oplossingen. En ook op dat maatwerk kunnen we in de toekomst gewoon door blijven ontwikkelen en updates uitvoeren, dankzij de slimme, uitbreidbare architectuur.

Integraties

Je webshop is integraal onderdeel van je bedrijf. Je wilt dan ook dat de informatie in je webshop gesynchroniseerd wordt met je administratie, voorraadbeheer en kassasysteem. En dit is nu net één van de onderdelen waar Magento echt in uitblinkt. Naast de koppelingen die we standaard klaar hebben staan, zoals met SAP Business One, Exact Globe, en Exact Online, ontwikkelen we ook veel integraties op maat.

Wil je meer informatie over Magento of zou je graag een (gratis) demo van Magento willen krijgen? Laat een bericht achter en we nemen contact met je op!

Magento 2: Toekomst van e-commerce

Magento to Magento 2

Onlangs is een nieuwe versie van Magento uitgebracht: Magento 2. Magento 2 heeft webshopontwikkeling echt naar een hoger plan getild. Op ons blog leggen we je stap voor stap uit wat er allemaal is veranderd en toegevoegd. De highlights? Magento 2 is:

  • 25% sneller dan Magento 1
  • volledig responsive en mobile first opgezet
  • gebouwd met de laatste technieken
  • nog veiliger dan Magento 1

Key features van Magento

Catalogusbeheer

Magento biedt een zeer flexibel catalogusbeheersysteem. Hiermee kun je verschillende productsoorten definiëren, een onbeperkt aantal productkenmerken aanmaken en je bezoeker de mogelijkheid geven om op al deze kenmerken te zoeken, filteren en sorteren.

Orderbeheer

Met het orderbeheer van Magento kun je eenvoudig orders afhandelen. Door koppelingen met betaalmethodes zoals iDeal, Paypal en creditcard worden binnenkomende betalingen automatisch gematcht aan de juiste bestellingen, zodat je direct kunt starten met het uitleveren van je producten.

Marketing & promoties

Magento biedt alle marketingtools om jouw product te kunnen vermarkten. Van integratie met Google Shopping en verschillende affiliate partijen, tot zeer flexibele mogelijkheden om acties en promoties te definiëren. Uiteraard is alles geïntegreed met Google Analytics, zodat je precies kunt zien wat het resultaat is van je marketing inspanningen.

Samen jouw kansen identificeren?

Wil je samen kijken waar de kansen voor jouw onderneming liggen? Neem dan vrijblijvend contact op met accountmanager Giwanni, via 06 31 04 59 04 / giwanni@techtwo.nl of via onze contactpagina.

Contact opnemen

Giwanni Schaap account manager