Magento-ERP consultancy bij Techtwo

Onze Magento-ERP consultancy is erop gericht het integratietraject van begin tot eind te begeleiden. Wij hebben jarenlange ervaring met het koppelen van Magento met ERP-systemen en een breed netwerk van implementatiepartners. Onze consultants weten dan ook voor elke situatie de juiste oplossing te vinden.

Om je van goed advies en goede dienstverlening te kunnen voorzien, zal onze ERP consultant allereerst kennismaken met jouw onderneming. Hij voert gesprekken met zowel leidinggevenden als personeel om een volledig beeld van de organisatie, de wensen en pijnpunten te krijgen. Het is van groot belang dat het personeel weet welke veranderingen er gaan plaatsvinden en wat dit voor hen gaat betekenen. Onze consultant brengt daarom eerst de doelstellingen en verwachtingen van de implementatie in kaart, waarna hij advies geeft en overgaat op het technische gedeelte van het traject.

 

Intensieve begeleiding

Een integratietraject kan omvangrijk en ingrijpend zijn. Onze ERP consultants zijn echter gespecialiseerd in het uitrollen van dit soort trajecten en zorgen voor heldere communicatie tussen jouw bedrijf en alle betrokken partijen. De consultant is te allen tijde jouw aanspreekpunt en zorgt voor een goede begeleiding.

Samen jouw kansen identificeren?

Heb je vragen over deze dienstverlening? Je bent altijd welkom om hierover contact op te nemen met Wim La Haye.

Neem rechtstreeks contact op via 06 38 38 56 02 / wim@techtwo.nl of via onze contactpagina.

Contact opnemen

Wim La Haye partner