Dealer4Dealer Logo

Magento Exact koppeling (Online & Globe)

Dealer4Dealer is dé e-commerce backoffice specialist voor Exact software. Met een koppeling tussen Magento en Exact automatiseer je de uitwisseling van bedrijfsgegevens zoals voorraad, financiën en relaties. Zo voorkom je dubbel werk en handel je werkstromen efficiënter af. Door automatisering zien je klanten direct de juiste gegevens, wat het verkoopproces verbetert. Alles wordt makkelijk vanuit een centraal punt bestuurd, waardoor de aan elkaar gekoppelde systemen direct alle wijzigingen krijgen doorgevoerd.

magentoexact

Dealer4Dealer

Onze partner Dealer4Dealer is een specialist op het gebied van Exact integratie. Dat zijn wij op het gebied van Magento. Voor implementatie en maatwerk van onder andere de koppeling tussen Exact & Magento en de Aflettermodule voor o.a. Klarna en Multisafepay kun je bij ons goed terecht. Dealer4Dealer is onderdeel van Linq5. Linq5 staat geregistreerd als Exact Certified Partner en Development Partner. Hierdoor zijn de producten officieel door Exact gecertificeerd.

 

Welke gegevens kunnen gesynchroniseerd worden

Dealer4dealer Exact koppeling mogelijkheden


Exact

Ben je nog niet in het bezit van Exact software? Sluit dan gratis een proefabonnement af, of krijg vrijblijvend advies van Dealer4Dealer.

 

Magento

Ben je al in het bezit van Exact software en wil je graag meer weten over Magento? We spreken graag met je, onder het genot van een goed kop koffie, over de oplossingen die maatwerk mogelijk maakt!