Win een COWW tijdens de E-commerce & Apps beurs

categorie / Blog / Nieuwsberichten

Op dinsdag 12 maart staat Techtwo met de COWW op de E-commerce & Apps beurs in de Expo in Haarlemmermeer. Samen met de betrokken partners van de COWW staan we op een gezamenlijke stand.
De E-commerce & Apps beurs is een live-communicatie platform wat een draagvlak biedt voor de hele branche. Het vernieuwende aan dit concept is dat het product centraal wordt gesteld door middel van gelijkwaardige stands. Elke stand heeft dezelfde promotiemogelijkheden, niet meer dan dat. De focus ligt op het product.

Tijdens de beurs zijn bij de COWW stand allerlei e-commerce specialisten aanwezig om al je e-commerce vragen te beantwoorden. Heb je juridische vragen? Loop je vast met je internet marketing? Gaan je betalingen niet goed? Wij helpen je!

 

Win een gratis COWW!

Een beurs zonder beursactie bestaat natuurlijk niet. Kom naar de E-commerce & Apps beurs en maak kans op een gratis COWW voor één jaar! Onder alle geïnteresseerden verloten we deze COWW.

Bestel hier je GRATIS kaarten, kom langs, en maak kans op je eigen COWW!

 

 

 

Presentatie ‘de Formule naar Succes’:

Tijdens de beursdag vindt er een seminar plaats over de COWW. Kom om 14:15 uur naar de ‘Mobile Dome’, dan krijg je de kans om kennis te maken met ‘de Formule naar Succes’.

 

Juridisch advies nodig?

Tijdens de beurs kun je bij onze stand juridisch advies krijgen van onze nieuwe COWW partner: ICTRecht. Van 11:00 tot 13:00 uur staan ze voor je klaar om al je juridische vragen te beantwoorden

Hebben we jouw interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Neem contact op

Hebben we jouw interesse gewekt?We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner