Techtwo sponsort het Nuon Solar Team

categorie / Blog / Nieuws / Nieuwsberichten

flyer techtwo bijgesnedenInnovatie staat bij Techtwo hoog in het vaandel. Daarom maken wij deel uit van het DB & P Solar Fund dat het Nuon Solar Team steunt op hun weg naar de overwinning in de World Solar Challenge in Australië. De race start alweer op 18 oktober 2015.

Nuon Solar Team

Techtwo sponsort het Nuon Solar Team.

Het team bestaat uit 16 excellente studenten van de TU Delft die op dit moment nog hard werken aan de zonnewagen Nuna8. Het wordt dit jaar de 8e keer dat het Nuon Solar Team deelneemt aan de World Solar Challenge. Het team van de TU Delft doet mee om de huidige mogelijkheden op het gebied van techniek te laten zien en te inspireren tot een duurzame toekomst waarin efficiënt gebruik wordt gemaakt van energie. Om het Nuon Solar Team financieel en materieel te steunen heeft De Breed & Partners het DB&P Solar Fund opgericht.

 

Innovatie, jong talent en duurzame initiatieven

Toen De Breed & Partners ons vroeg om deel uit te maken van het DB & P Solar Fund waren we meteen verkocht. Naast dat het een zeer bijzondere race is, heeft deze sponsoring meerdere raakvlakken met Techtwo. Waar het doel van het Nuon Solar Team is de wereld te laten zien wat er mogelijk is op het gebied van high-end technologie, is het doel van Techtwo om haar klant altijd te voorzien van de nieuwste en meest innovatieve e-commerce ontwikkelingen via het COWW platform. Bij Techtwo dragen we zoveel mogelijk bij aan een duurzamere wereld met bijvoorbeeld een server cluster volledig draaiend op groene stroom. Maar ook wordt er, werkelijk waar, voor iedere afgenomen server een boom geplant door de partij waarbij wij de servers afnemen. Wij wensen de studenten heel veel succes in hun strijd naar een mooie overwinning in Australië.

Hebben we jouw interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Neem contact op

Hebben we jouw interesse gewekt?We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner