Techtwo ontwikkelt MailPlus-connector

categorie / Blog

Techtwo heeft de eerste versie van de MailPlus-connector ontwikkeld, welke je binnenkort gratis kunt downloaden via de website www.techtwo.nl.  De MailPlus-connector is een module voor Magento die je in staat stelt om automatisch op elk moment over actuele contactgegevens in MailPlus te beschikken. U bespaart hiermee veel tijd. Daarnaast kun je eenvoudig met de connector productgegevens uit de webshop plaatsen in je nieuwsbrieven.

Met de connector hoef je niet meer handmatig gegevens in te voeren, wat niet alleen tijd bespaart, maar ook fouten van het overtypen voorkomt.

Met de connector kun je ook binnen Magento bepalen welke producten in de eerstvolgende nieuwsbrief geplaatst worden. Van deze selectie maakt Magento een RSS-feed aan, die vervolgens automatisch ingeladen kan worden in de nieuwsbrief. Productnamen, -afbeeldingen, -prijzen, et cetera, worden dan automatisch in de juiste opmaak getoond.

Tevens worden onjuiste e-mailadressen automatisch gemeld binnen het systeem.

De connector maakt het mogelijk om vanuit Magento automatische campagnes in MailPlus aan te sturen. Bijvoorbeeld een automatische bevestigingsmail bij elke nieuwe inschrijving of een automatische uitnodiging na een bepaalde periode om mee te doen aan een enquête.

Voordelen:

  • Tijdbesparing door automatische gegevensuitwisseling
  • Herstel contact met klanten door follow-up bij bounces
  • Productgegevens eenvoudig plaatsen in nieuwsbrieven
  • Investeren in maatwerkintegratie niet meer nodig

Meer informatie

De connector is ontwikkeld door Magento-specialist TechTwo en maakt gebruik van de API van MailPlus. Het is geschikt voor zowel ‘Magento Community’, ‘Magento Professional’ als ‘Magento Enterprise’. Meer informatie over Techtwo is te vinden op www.techtwo.nl en meer informatie over  MailPlus treft u op: www.mailplus.nl.

Hebben we jouw interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Neem contact op

Hebben we jouw interesse gewekt?We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner