Techtwo lanceert de COWW

categorie / Blog / Nieuwsberichten

Gisteren is de COWW officieel gelanceerd. De COWW (Compleet Onbegrensde WebWinkel) is een samenwerking van zes e-commerce organisaties die elk hun expertise samenbrengen in één product; de COWW. De COWW biedt een professionele, laagdrempelige en betaalbare e-commerce totaaloplossing om deelname van het MKB in e-commerce te stimuleren.

De organisaties hebben ieder hun eigen expertise op het gebied van Magento webshop software, internet- en e-mailmarketing, logistiek, betaalsystemen en online reviews. “Op deze manier bieden we webwinkeliers een complete start, met alle onmisbare e-commerce onderdelen die een onderneming nodig heeft om succes te boeken”, vertelt André van Kempen, partner bij Techtwo Internetdiensten. Hiermee wordt de behoefte van het MKB voor een betaalbare totaaloplossing van hoge kwaliteit ingevuld.

Groei voor de ondernemer

De opstartkosten zijn relatief laag, zodat de ondernemer de investering sneller terugverdient. Met het oog op toekomstige groei van webwinkeliers is het webwinkel platform van de COWW ingericht om uitbreiding van diensten makkelijk te faciliteren. André van Kempen legt uit: “De COWW stelt geen limiet aan uitbreidingsmogelijkheden. Wanneer een klant groei meemaakt, is het logisch om alle facetten van een onderneming mee te laten groeien”.

Samenwerking met gerenommeerde e-commerce partijen

COWW is een samenwerking van de organisaties: Blinker, Cargowiz, Easy Internet Marketing, MultiSafepay, Techtwo Internetdiensten en The Feedback Company. De COWW is opgericht met als doel de deelname van het MKB in de e-commerce markt te bevorderen. Meer informatie over de COWW is te vinden op  COWW.nl.

Dr. COWW is ook nieuw


Ook nieuw is onze dr. COWW. Dr. COWW geeft antwoord op al je e-commerce vragen op social media (@dr_COWW). Daar post hij regelmatig interessante en leerzame e-commerce feitjes. Je kunt je inschrijven voor de dr. COWW nieuwsbrief, waarin je in 10 mails tips en tricks op gebied van e-commerce ontvangt. Ga dan naar COWW.nl.

Hebben we jouw interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Neem contact op

Hebben we jouw interesse gewekt?We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner