Techtwo feliciteert het Nuon Solar Team met hun geweldige overwinning

categorie / Blog

Voor de zesde keer heeft het Nuon Solar Team de World Solar Challenge gewonnen. Nog nooit was het zo’n ‘close call’ als in deze race die dwars door Australië ging. De zonnewagen van het Solar Team Twente reed nog geen 3 minuten achter de Nuna8. Ook was er veel bewolking. Dat zorgde voor veel spanning bij het team, want de Nuna8 had op de laatste racedag niet veel energie meer in de accu.

Zondag startte het Nuon Solar Team vanaf een 18e positie, maar tijdens de tweede racedag wist het team een inhaalslag te maken en had het nog slechts twee minuten achterstand op de koplopers van het Solar Team Twente. Met nog 1.573 kilometer te gaan was het zaak om het hoofd koel te houden en de koploper op een strategisch moment in te halen. Het Nuon Solar Team wist de koploper uiteindelijk 180 kilometer voor het einde achter zich te laten en won de race met 3 minuten verschil op het Solar Team Twente.

Als trotse sponsor, feliciteren wij het Nuon Solar Team met deze geweldige overwinning! Het Nuon Solar Team heeft de overwinning weten te behalen door als team te presteren. Zo verzorgt Techtwo als team haar klanten met trots en liefde van alle ingrediënten voor hét online succes! Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via onze website of bel ons op 076 532 29 61.

Hebben we jouw interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Neem contact op

Hebben we jouw interesse gewekt?We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner