Productfeed 2.0

categorie / Blog / Magento

Techtwo heeft een volledig nieuwe product feed module ontwikkeld. We noemen deze module: Productfeed 2.0.

Probleemstelling

De ‘oude’ product feed werkt niet optimaal, zoals jullie wellicht hebben ervaren, de instabiliteit was hierbij één van de uitdagingen. Daarnaast was de feed langzaam en inefficiënt in de zin dat het veel performance opslokte van Magento en het hosting cluster. Daardoor was het doorontwikkelen op deze oude feed lastig te realiseren. Techtwo is erg enthousiast over de nieuwe Productfeed 2.0 en wij zijn ervan overtuigd dat internet marketing bureaus uit ons netwerk dit ook zullen zijn.

Oplossing

Belangrijke speerpunten die we hebben gedefinieerd binnen de nieuwe Productfeed module zijn:
–          Snelheid
–          Stabiele basis
–          Flexibel doorontwikkelen

Daarnaast is de nieuwe module zo opgezet dat internet marketing bureaus (of jij zelf natuurlijk) feeds, met behulp van dropdown opties vooraf gedefinieerde velden kan bewerken. Hierdoor is de Productfeed 2.0 een stabiele module geworden waar wij ontzettend enthousiast over zijn.

Aanwezige feeds:

–          Adchieve
–          Affiliate4You
–          Beslist
–          Daisycon
–          Google Shopping
–          Kieskeurig
–          LeGuide
–          Marktplaats
–          Tradetracker

Feed migratie

Voor het migreren van bestaande feeds heeft Techtwo een migratie script ontwikkeld. Dit script zorgt er automatisch voor dat de huidige feeds naar de nieuwe situatie wordt omgezet. Echter, indien er maatwerk op de bestaande feeds is toegepast, zullen deze maatwerk zaken niet automatisch meegenomen worden. Mocht je maatwerk hebben op je feeds, dan nemen we contact met jou hierover op om gezamenlijk de vervolgstappen te bespreken.

Wil je meer informatie over de nieuwe Productfeed 2.0? Neem dan gerust contact op met je account manager en vraag naar de mogelijkheden. Hij helpt jou gerust verder.

Hebben we jouw interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Neem contact op

Hebben we jouw interesse gewekt?We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner