Magento webshop voor Superkeukens

categorie / Blog / Nieuwsberichten

Een Magento webshop of website opnieuw gestalte geven is geen probleem voor Techtwo!

Nadat Superkeukens Techtwo benaderde voor een Magento webshop, bekeken we allereerst of dit wel een klant is die bij ons past. Techtwo richt zich namelijk op het MKB en MKB+, en dan zou Superkeukens eigenlijk een te grote organisatie voor onze diensten zijn.

We vonden een match

De eerste afspraak was snel gemaakt, waar we goed bekeken of we een match konden vinden tussen Superkeukens en Techtwo. Die bleek er zeker te zijn! De wensen van Superkeukens voor de Magento webwinkel bleken perfect uitvoerbaar door het team van Techtwo. Ook de samenwerking en het prettige onderlinge contact bleken volledig te passen bij de werkwijze van Techtwo. Ondanks dat het hier om een grote organisatie gaat, zijn de lijnen kort en laten de beslissingen niet lang op zich wachten.

De wens van Superkeukens

Superkeukens wenste dat de Magento webshop werd opgezet als online catalogus welke volledig aan zou sluiten bij de vernieuwde huisstijl.

De webwinkel van Superkeukens diende vooral informatief en inspirerend te zijn voor de bezoeker. Zo werd er veel aandacht besteed aan de inspiratie-pagina en de klantenservice pagina.  Ook vroeg Superkeukens naar de mogelijkheid om online de folder door te bladeren en online een 3D-ontwerp voor een keuken te maken. En natuurlijk is online de keukencollectie te bekijken:

De vernieuwde webshop zou opgeleverd moeten worden vóór het nieuwe seizoen. Tevens vroeg Superkeukens om een Magento koppeling met o.a. de keuken- en kostenplanner. Vervolgens bespraken we ook de mogelijkheid om via de website een offerte op te vragen of een afspraak in te plannen.

De oplossing van Techtwo

De Magento webshop voor Superkeukens is, middels een strakke en overzichtelijke vormgeving, opgezet om voor de bezoeker op een prettige manier te kunnen navigeren.

Op de pagina ‘inspiratie’ kan de bezoeker de laatste folder doorbladeren, kan een keuken in 3D ontworpen worden en kan in 3 stappen een gewenste keuken berekend worden. De pagina ‘kijkje in de keuken van..’ kunnen klanten hun ervaringen delen en foto’s uploaden. Inspiratie krijgt de bezoeker dus ook van huidige klanten.

 

Superkeukens heeft meerdere vestigingen. Voor een bezoeker zou het handig zijn als deze gemakkelijk een vestiging in de buurt kan vinden. Dit is momenteel zodanig opgezet dat men ook snel de adresgegevens en openingstijden van een filiaal kan vinden.

De bezoeker kan dus naast het online kopen van keukentoebehoren, veel inspiratie opdoen in een sfeervolle omgeving met een uitstekende klantenservice pagina. Momenteel kunnen we spreken van een uitstekende samenwerking en het resultaat mag er dan ook zijn.

Benieuwd naar het resultaat? Oordeel zelf op Superkeukens.nl

Hebben we jouw interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Neem contact op

Hebben we jouw interesse gewekt?We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner