Lief! opent haar deuren in Berlijn

categorie / Blog / Nieuws / Nieuwsberichten
IMG-20151105-WA0001     IMG-20151105-WA0002

Afgelopen vrijdag 6 november opende het merk lief! lifestyle, al jarenlang een goede relatie van Techtwo, haar eerste internationale winkel in de Mall of Berlin te Duitsland. Begin dit jaar heeft het bedrijf een roerige periode mee gemaakt, maar dankzij het Duitse concern ‘Kanz Financial Holding’, de steun van de trouwe lief! fans en het doorzettingsvermogen van het lief! team hebben zij gelukkig een doorstart kunnen maken.

Het voorjaar van 2015 was voor lief! lifestyle een moeilijke periode waarin zij een aantal kleinere filialen in Nederland onverhoopt moesten sluiten, hoewel de lief! conceptstore te Sliedrecht en de webshop open konden blijven. Vanaf september zag het er al wat rooskleuriger uit, toen het besluit werd genomen om de lief! outlet in Bataviastad te heropenen.

Met de opening van de nieuwe lief! Flagshipstore in Berlijn lijkt het bedrijf herboren en klaar voor een frisse start. In de winkel in de hoofdstad van Duitsland is een grote diversiteit van lief! producten verkrijgbaar: van knuffels tot kleding en bedtextiel tot bureau accessoires. Niet alleen de opening van de nieuwe vestiging maakt het merk toegankelijker voor Duitse klanten, ook de officiële lief! webshop is onlangs in een Duitstalige versie gelanceerd, waardoor bestellingen vanuit Duitsland gemakkelijker kunnen worden gedaan. De eerste stappen richting een internationale strategie zijn hiermee gezet, welke hopelijk zal worden uitgebreid in de nabije toekomst.

Team Techtwo wenst lief! lifestyle heel veel succes met de nieuwe Flagshipstore in Berlijn!

Hebben we jouw interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Neem contact op

Hebben we jouw interesse gewekt?We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner