ICTRecht en Marktplaats treden toe tot de COWW

categorie / Blog / Magento / Nieuwsberichten

Compleet Onbegrensde WebWinkel wordt steeds completer 

Breda, 11 maart 2013 – Juridisch dienstverlener ICTRecht en Marktplaats treden toe tot de COWW, de Magento totaaloplossing voor het MKB en MKB+. Hiermee is dit recent gelanceerde webwinkel platform weer een stuk completer geworden. Zoals alle andere partners binnen het platform, bieden ICTRecht en Marktplaats gratis proefperiodes van de aangeboden diensten.

Over de COWW:

De COWW is opgericht met als doel de deelname van het MKB en MKB+ in de e-commerce markt te bevorderen. De samenwerkende organisaties van de COWW hebben ieder hun eigen expertise op het gebied van Magento webshop software, internet- en e-mailmarketing, logistiek, betaalsystemen en online reviews. “Op deze manier bieden we webwinkeliers een complete start, met alle onmisbare e-commerce onderdelen die een onderneming nodig heeft om succes te boeken”, vertelt André van Kempen, partner bij Techtwo Internetdiensten. Hiermee wordt de behoefte van het MKB en MKB + voor een betaalbare totaaloplossing van hoge kwaliteit ingevuld.

Reacties ICTRecht en Marktplaats:

Maaike Lassche [Juridisch Adviseur ICTRecht]: “Wij doen graag mee aan het COWW concept omdat wij geloven in het complete plaatje en het belangrijk vinden dat webwinkeliers óók de juridische punten goed geregeld hebben. Omdat wij natuurlijk begrijpen dat een webwinkelier hier meestal niet in thuis is, wil ICTRecht het voor hen zo gemakkelijk mogelijk maken. Vandaar ons partnerschap met de COWW: alles in één voor een gunstige prijs.”

Annemarie Buitelaar [Hoofd MKB Marktplaats]: “De COWW brengt een compleet e-commerce pakket in de markt waar we erg enthousiast over zijn. Op korte termijn zal ook een Magento koppeling met Admarkt in de COWW worden geïntegreerd, waardoor adverteren op Marktplaats voor webwinkeliers nog sneller en gebruiksvriendelijker wordt. We hebben vertrouwen in de hoge kwaliteit van de COWW en de expertise van de samenwerkende partners.”

De partners binnen de COWW:

De COWW is een samenwerking van de organisaties: Blinker, Cargowiz, Easy Internet Marketing, MultiSafepay, Techtwo Internetdiensten, The Feedback Company en sinds kort dus ook ICTRecht en Marktplaats.

Meer weten?

Ga naar de website van de COWW of neem direct contact op met Techtwo Internetdiensten, de trotse initiatiefnemer van de COWW. [tel: 076-5322961 of mail naar contact@techtwo.nl]

Hebben we jouw interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Neem contact op

Hebben we jouw interesse gewekt?We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner