Gelanceerd: designerstoelen.nl

categorie / Blog / Nieuwsberichten

Het uiterlijk is nog mooier dan we verwacht hadden..

“..Onze complimenten aan de heren van Techtwo” – Yoshua Mastabu (Eyoba)

 

Designerstoelen.nl van Eyoba is een Magento webshop gericht op design zitmeubilair van verschillende bekende nationale en internationale ontwerpers. Ook staat het zitmeubilair van Eyoba bekend om het gebruik voor de toepassing voor zowel particulier huis- en tuininrichting als inrichting van bedrijfspanden voor het MKB en groot segment.

Hieronder lees je een persoonlijke ervaring van Eyoba, over het ontwikkelproces van het design van de Magento webshop designerstoelen.nl:

Sinds een half jaar waren wij met onze webshops op zoek naar een professionelere uitstraling. Wij gaven aan Techtwo de opdracht een bestaand template uit te werken tot de webshop die nu op poten staat. Na veel werk en gesleutel aan de template is er nog maar weinig van terug te vinden, en dat is maar goed ook! Wij hebben aangegeven het beste van verschillende webshops te willen samenvoegen, dit is wat ons betreft goed gelukt.

home

 

Homepage

De algehele uitstraling geeft een professionele indruk, iets wat goed bij onze organisatie en onze offline showroom past. Het is voor ons belangrijk dat je als bedrijf in alle aspecten hetzelfde beeld naar de consument uitdraagt. De uitstraling van de tabbladen was één van onze belangrijkste wensen, en wij zijn ook erg blij met de uitkomst. De ‘clean’ uitstraling laat onze producten goed uitkomen in de productpagina.


Categoriepagina

Wij zijn erg blij met de functionaliteiten zoals de ‘color switcher’ (kleurenfilter) en de ‘scroll over’ van de producten. Ook ziet de weergave van de verwante producten er erg netjes uit. Naast het mooie design werkt het ook nog eens prettig. Wij hebben bewust gekozen om alle kleuren per product te laten zien, dit maakt het gebruiksvriendelijker voor de klant. Ook op de categoriepagina is weer gekozen voor een ‘clean’ uitstraling om de producten het best tot hun recht te laten komen.
>

Productpagina

We zijn erg tevreden over het uiterlijk. Wij hebben ook gekozen voor een ‘lightbox’ functie; wanneer je met je muis over de afbeelding gaat worden de kleuralternatieven voor dat product netjes aan de rechterkant van die afbeelding weergeven. Dit is voor onze bezoekers erg handig. Doordat Techtwo voor ons een index van alle verschillende producteigenschappen maakte, kan onze klant nu gemakkelijk doorklikken naar het onderdeel waar hij/zij meer over wilt weten. Deze index werkt goed, en wij zijn hier uiterst tevreden over.

Hebben we jouw interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Neem contact op

Hebben we jouw interesse gewekt?We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner