Geen webshop – Geen groei in omzet

categorie / Blog / Nieuwsberichten

De Boston Consulting Group heeft in opdracht van Google in 2011 een landelijk onderzoek gedaan, waaruit blijkt dat MKB’ers, die in de afgelopen jaren online actief waren, een groei in omzet hebben doorgemaakt van 3%. Bedrijven die online inactief waren, zijn hierin gefaald met een groei van 0%.

Ook blijkt dat de MKB markt flink achterblijft vergeleken met de online activiteiten van de consumenten. In 2011 is er een stijging waargenomen van 10% in de E-commerce markt. De groei van aantal orders, daarentegen, is sterker gegroeid met 13%.

In 2011 hebben maar liefst 8 miljoen Nederlanders online gemiddeld 4,6 bestellingen geplaatst. De huidige waarde van de internet economie in Nederland (24 biljoen) zal een stijging verwachten naar 41 biljoen in 2015. Dit is 5,9% van het Nationaal Bruto Product.

Met alle feiten op een rijtje is het voor jou als MKB-er onvermijdelijk een webshop te beginnen. Techtwo maakt het voor je mogelijk om een webshop te ontwikkelen met een betrouwbaar uiterlijk, goed vindbaar op Google en te koppelen met Social Media. Omdat wij weten hoe belangrijk het creëren van een webshop is, maken wij het je zo makkelijk mogelijk. Het begint met een oriënterend gesprek.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Een belletje kan nooit kwaad: 076-532 29 61

Hebben we jouw interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Neem contact op

Hebben we jouw interesse gewekt?We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner