COWW 2.20 Inspiratieavond

categorie / Blog

Op 14 juli 2017 vond de COWW 2.20 inspiratie avond plaats. De avond stond (net als de COWW 2.20) in het teken van security en informatiebeveiliging.

We willen alle aanwezigen bedanken voor de gezelligheid, input en voor de discussies die gevoerd zijn. Daarnaast willen we onze gastsprekers Jeroen (E-sites) en Dave (Mijn Mama en Ikke) extra bedanken voor hun bijdrage.

Ben je niet op de avond geweest of wil je de presentaties nog een keer bekijken dan kan je deze hier downloaden.

Presentaties

COWW 2.20 Release, SSL en TLS

Door: Jan Tiebosch / Projectmanager / Techtwo

De COWW 2.20 Release stond in het teken van beveiliging, echter zijn de aanpassingen en verbeteringen niet tot dat onderwerp beperkt gebleven. Jan vertelde de belangrijkste wijzigingen, bugfixes en updates die in de 2.20 release zijn mee genomen.

Daarnaast ging Jan dieper in op SSL en TLS: Wat houden deze termen precies in en waarom is het belangrijk voor jou als webshop eigenaar?

Download presentatie

 

Magento 2 komt er aan, wat nu?

Door: Jorden van den Beuken / Accountmanager / Techtwo

Het zal niemand ontgaan zijn dat er een nieuwe versie van Magento beschikbaar is gekomen, maar er is wel veel onduidelijkheid wat dit nu precies betekent voor de bestaande Magento webshops.

Jorden ging in zijn presentatie in op Magento 2, wat de voor- en nadelen zijn en legde uit hoe je een migratietraject het beste aan kan vliegen.

Download presentatie

 

Informatiebeveiliging en ISO 27001

Door: Jeroen van Hoek / Operational Director en Security Officer / E-sites

Jeroen is vanuit zijn rol als Security Officer verantwoordelijk voor informatiebeveiliging en het Information Security Management System bij E-sites. Het werk van Jeroen heeft in Juni 2016 geleid tot een succesvolle ISO 27001 certificering van E-sites.

In zijn presentatie is Jeroen in gegaan op het onderwerp informatiebeveiliging en wat de verantwoordelijkheden en risico’s voor webshop eigenaren zijn. Daarnaast heeft Jeroen een aantal concrete acties gegeven die je als webshop eigenaar als eerste kan gaan zetten (waaronder het opstellen van een bewerkersovereenkomst)

Download presentatie

 

Multi-channel verkopen

Door: Dave Heijboer / Mijn Mama en Ikke

Mijn Mama en Ikke heeft de afgelopen jaren sterk ingezet op multi-channel verkopen. Dave vertelde in zijn presentatie wat multi-channel verkopen voor Mijn Mama en Ikke betekent en deelde zijn ervaringen met verschillende kanalen (o.a. Bol.com, Amazon en Ebay) en feedmanagement tools (M2EPro, Channable en Effect Connect).

Download presentatie

Hebben we jouw interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Neem contact op

Hebben we jouw interesse gewekt?We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner