Cargowiz module voor Magento beschikbaar

categorie / Blog / Nieuwsberichten

Cargowiz komt uit de keuken van Transsmart. Dit jonge, innovatieve bedrijf bedacht een vervoerskoppeling voor webshops, waarmee transportzorgen van verladers voortaan tot het verleden behoren. Met Cargowiz creëer je snelheid, er is nooit meer gedoe. Er zijn nergens opstoppingen en er is nooit informatie die niet gekoppeld is. De communicatie gaat steeds met dezelfde ordernummers.

Cargowiz en Magento vormen zo een stabiele combinatie voor je online verkoopactiviteiten.

Cargowiz is een zogenaamde ‘multicarrier oplossing’. De verlader kan te allen tijde kiezen voor de vervoerder die het beste past bij de wensen van de klant. Dat geeft flexibiliteit en ontzorgt.

Cargowiz is een hele goede oplossing voor veel bedrijven. Logistieke processen zijn altijd zo’n beetje hetzelfde: je hebt een order en een pakket en dat moet ergens heen. Transsmart dicht met Cargowiz het gat tussen het verzenden van het pakketje en de aankomst ervan bij de klant. Cargowiz is niet statisch, de oplossing ontwikkelt zich steeds verder op verzoek van klanten. Van nieuwe inzichten en verbeteringen profiteert iedere gebruiker op die manier weer mee.

Bovendien wordt de samenwerking met Transsmart door zowel de gebruikers als Techtwo als zeer prettig ervaren. Ze reageren snel, bieden goede service en denken mee over mogelijkheden.

Meer weten? Neem contact op via het contactformulier.

Hebben we jouw interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Neem contact op

Hebben we jouw interesse gewekt?We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner