Bredase internetbureaus bundelen krachten

categorie / Blog / Nieuwsberichten

BREDA – Een officiële aftrap in Breda, van een ambitieuze samenwerking tussen de Bredase internetbureaus e-sites en Techtwo Internetdiensten. Laatstgenoemde is toegetreden tot de e-sites group. Met het bundelen van de krachten beogen deze internetspecialisten een breder klantsegment nog meer op maat te gaan bedienen.

Breder pakket aan diensten

Waar e-sites een focus kent op complete internetprojecten met de modernste technologie en creatieve designs voor het MKB+ en grootbedrijf, heeft Techtwo zich de afgelopen jaren bewezen als MKB internetbureau dat sterk is in het opzetten van WordPress sites en Magento webshops. “Dit vormt een perfecte combinatie van twee partijen die elkaar versterken en begeleiden in gestructureerde groei. Een strategische keuze met een optimaal resultaat voor de klant”, aldus Wim La Haye, partner en projectmanager bij Techtwo.

Klant het uitgangspunt

Nog steeds volgen ontwikkelingen op internet elkaar in razend tempo op. Om voorop te blijven lopen, is het essentieel voor internetbureaus om te blijven ontwikkelen. Rob Peters, partner en account director bij e-sites: “Met deze samenwerking geven we gehoor aan onze ambitie om het maximale uit internet te halen. De klant is hierbij altijd ons uitgangspunt. Met onze geïntegreerde expertises, valt geen enkel internetvraagstuk buiten de boot. Van concrete websites en webshops tot aan het uitdenken van online strategieën, concepten en designs. In alle facetten kunnen we optimaal voorzien.” De bureaus, gevestigd op loopafstand van elkaar, zetten hun werkzaamheden vanuit beide locaties voort. Rob: “Een samenvoeging op één locatie in de toekomst sluiten we niet uit.”

E-sites group

E-sites en Techtwo behoren tot de e-sites group. Met diverse werkmaatschappijen in online strategie, concept & design, development, e-commerce, mobile en internet marketing biedt de e-sites group voor ieder online vraagstuk een passende oplossing.

Hebben we jouw interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Neem contact op

Hebben we jouw interesse gewekt?We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner