Productmarktcombinaties bepalen

zaterdag 8 april 2017 Blog / Content marketing

Als bedrijf heb je vaak het volste vertrouwen in je product of dienst. Toch matchen de verkoopcijfers niet altijd met de hoge verwachtingen.

Het vormen van de juiste productmarktcombinaties kan ervoor zorgen dat je wél goed gaat verkopen.

Hop naar je nieuwe shop!

zaterdag 25 maart 2017 Blog / Kennisdeling

Nu Magento heeft besloten om eind 2018 te stoppen met de ondersteuning van Magento 1 zijn veel webshop eigenaren bezig met de vraag: hoe moet ik op een goede manier overstappen naar een nieuwe shop?

Kristie, onze collega van Fingerspitz, legt je in haar blogbericht uit waar je allemaal rekening mee moet houden.

Blogserie: B2B content marketing in e-commerce

vrijdag 10 maart 2017 Blog

Als online groothandel of webshop in de B2B markt kun je je soms als een doorgeefluik voelen. Een ‘dozenschuiver’ die mag leveren op het moment dat de klant daar zelf voor kiest. Marketingcampagnes zorgen soms voor een opleving, maar er is niet echt een stijgende lijn in het aantal verkopen te zien. Herkenbaar?

Giwanni legt je uit hoe je aan de slag kan gaan met content marketing om op een organische manier nieuwe klantrelaties aan te gaan.

Beïnvloeden van het beslissingsproces – E-commerce inspiratie avond

dinsdag 21 februari 2017 Blog

De eerste e-commerce inspiratie avond stond volledig in het teken van het beïnvloeden van het online beslissingsproces. Wil je meer weten hoe je bewust om kan gaan met het onbewuste om je bezoekers te verleiden tot de gewenste (trans)acties? Bekijk dan de volledige presentaties!

Aan de slag met B2B content marketing

vrijdag 9 september 2016 Blog / Kennisdeling

Wil je aan de slag gaan met B2B Content Marketing, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen of waar je rekening mee moet houden?

Wim legt je in zijn blogpost uit hoe je op een makkelijke manier kan starten met content marketing.

Magento 2 – Webwinkel modi

vrijdag 19 augustus 2016 Blog / Magento 2

Magento 2 kan in 3 verschillende modi draaien (‘production’, ‘development’ en ‘default’). Wat dit betekent voor jouw omgeving en waarom wij hier blij van worden lees je in het blogbericht van Ezra en Samet.

Makkelijker migreren naar HTTPS

maandag 15 augustus 2016 Blog / Kennisdeling

Google heeft aangegeven geen penalty meer te geven aan 301 redirects.. en dat is goed nieuws als je over wilt stappen op HTTPS ! 🙂

Wat er precies verandert is en waarom dit handig voor jouw kan zijn lees je in het blogbericht van Wim.

Magento 2 – Frontend performance

maandag 1 augustus 2016 Blog / Magento 2

Frontend performance verbeteringen van Magento 2 In alweer de tiende en laatste blogpost in deze reeks over Magento 2 bespreken we welke verbeteringen op gebied van performance er zijn gemaakt. Performance verbeteringen op de server of voor ontwikkelaars laten we voor nu achterwege; we focussen in dit artikel op de voornaamste performance verbeteringen voor de … Lees meer

Magento 2 – Tools voor ontwikkelaars

vrijdag 22 juli 2016 Blog

Het opsporen van fouten in Magento 2 kan een uitdaging zijn voor ontwikkelaars. Gelukkig heeft Magento 2 een aantal handige tools waarmee dit proces wat versimpeld wordt.

Ezra legt in zijn blogpost uit wat de verschillende tools zijn en wat ze doen.

COWW 2.20 Inspiratieavond

woensdag 20 juli 2016 Blog

Op 14 juli 2017 vond de COWW 2.20 inspiratie avond plaats. De avond stond (net als de COWW 2.20) in het teken van security en informatiebeveiliging. We willen alle aanwezigen bedanken voor de gezelligheid, input en voor de discussies die gevoerd zijn. Daarnaast willen we onze gastsprekers Jeroen (E-sites) en Dave (Mijn Mama en Ikke) extra bedanken voor … Lees meer

Hebben we jouw interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Neem contact op

Hebben we jouw interesse gewekt?We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner