Techtwo goes Kiev!

categorie / Blog

Exciting news! Het afgelopen kwartaal heeft Techtwo haar eerste stappen buiten Nederland gezet. Sinds 1 juli hebben we naast ons hoofdkantoor in Breda ook een vestiging in Kiev.

Als groeiend ontwikkelbureau is het in Nederland best een opgave om goede Magento developers te vinden. Dat is op zich logisch, aangezien de vraag groot is en veel opleidingen niet heel goed aansluiten op de praktijk. Het is op dit moment echt nog een specialisme dat developers zich alleen eigen kunnen maken in de praktijk.

Het laatste jaar is Techtwo echter zo hard gegroeid, dat we continu op zoek waren naar nieuwe developers. Op een gegeven moment ontstond het idee om buiten de landsgrenzen naar een oplossing te zoeken. Kiev was een voor de hand liggende optie: het ontwikkel kantoor van Magento is daar immers gevestigd. Er loopt in Kiev dan ook veel talent rond met ervaring in het ontwikkelen met Magento.

Team Kiev is in the making

En op 1 juli was het dan zover: de opening van ons kantoor in Kiev. Op slechts 2km afstand van het hoofdkantoor van Magento zelf; dé plek waar het allemaal gebeurt. Op dit moment zijn we dan ook hard bezig met het samenstellen van een sterk team van developers met wie we projecten kunnen uitvoeren en kennis kunnen uitwisselen.


De afgelopen 2 weken hebben de eerste paar developers van het team al een bezoek gebracht aan ons kantoor in nederland. In deze periode hebben de collega’s uit Kiev het team uit Breda leren kennen en met onze werkwijze kennis kunnen maken.

Meet Serhiy en Maksym:

 

Serhiy

Serhiy is de afgelopen zes jaar werkzaam geweest als core developer bij Magento. De laatste drie jaar heeft hij meegewerkt aan de ontwikkeling van Magento 2, waardoor hij als geen ander de werking van Magento kent.

Maksym

Maksym is als Senior Magento developer al jaren bezig met de ontwikkeling van Magento omgevingen. In zijn vorige baan bij TemplateMonster heeft hij meegewerkt aan zeer veel gebruikte Magento 2 modules.

 

 

Bouwen aan de toekomst van Techtwo

De komende periode gaan Serhiy en Maksym meewerken aan een aantal lopende projecten. Daarnaast zullen we met ze samenwerken om ons huidige Magento 2 platform uit te breiden en te verbeteren.

Binnenkort wordt het team in Kiev uitgebreid met 2 extra ontwikkelaars en zullen we nog verder op zoek gaan naar lokaal talent in Kiev, zodat we dit team verder kunnen gaan uitbreiden. To be continued…

Hebben we jouw interesse gewekt?

We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Neem contact op

Hebben we jouw interesse gewekt?We vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie!

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner