Je Magento webshop in de cloud

En het compleet onbegrensde webwinkel platform COWW.

Conversie, beleving en gebruiksgemak zijn de uitgangspunten van COWW, het Compleet Onbegrensde WebWinkel platform dat wij leveren. De basis van de COWW is het open source webwinkel pakket Magento. Dit wordt momenteel wereldwijd het meest gebruikt voor de ontwikkeling van webwinkels.  Doordat wij de basis al hebben staan kan een hoge eenmalige investering worden geminimaliseerd en kunnen we meteen aan jouw vraagstuk beginnen.

Door slimme technieken toe te passen kunnen wij nu Magento aanbieden in de Cloud. Hierdoor ben je altijd up-to-date.

Je Magento webshop ieder kwartaal up-to-dateEen webwinkel moet constant worden doorontwikkeld om succesvol te blijven.

Om een succesvolle marktpositie te behouden, is het belangrijk dat je continu inspeelt op de actuele behoeftes en trends. Daarom bieden wij onze klanten met een COWW licentie elke kwartaal een nieuwe versie aan. Alle updates worden centraal doorgevoerd. Hierdoor blijft je webwinkel up to date zonder dat jij er iets voor hoeft te doen. Binnen deze releases vinden wij continuïteit heel belangrijk. Bij elke COWW update ligt de focus op innovatie, reparatie en optimalisatie.

icon-innovatie

Innovatie

Om je concurrenten voor te blijven, is het van belang om mee te gaan met de nieuwste trends op het gebied van e-commerce. Wij ontwikkelen deze innovaties voor je en voeren deze centraal door binnen de COWW licentie.

Op deze manier profiteer je als COWW klant altijd mee van de nieuwste e-commerce ontwikkelingen.

icon-reparatie

Reparatie

Wij zijn trots op de kwaliteit van onze COWW en we doen er alles aan om deze kwaliteit te behouden. Daarom zijn we alert op bugs binnen ons platform en lossen we deze supersnel op. Door de hulp van onze oplettende COWW klanten, kunnen wij eventuele bugs nóg sneller oplossen.

Hierdoor blijft jouw e-commerce oplossing optimaal functioneren.

icon-optimalisatie

Optimalisatie

Wij vinden optimalisatie heel belangrijk. We willen immers alles uit je webwinkel halen. Tijdens onze driemaandelijkse updates leggen we de focus op onze optimalisatielagen. Alle optimalisaties worden meegenomen in zowel de Magento updates, als de COWW updates.

Compleet geoptimaliseerdDoor ieder kwartaal verbeteringen door te voeren, willen we alles uit je webwinkel halen wat erin zit. Tijdens optimalisaties leggen we de focus op onze vier optimalisatie lagen.

icon-vindbaarheid

Vindbaarheid

icon-gebruiksvriendelijkheid

Gebruiksvriendelijkheid

icon-snelheid

Snelheid

icon-betrouwbaarheid

Betrouwbaarheid

Alles kan met COWWEen geheel persoonlijk design, een mobiel vriendelijke webwinkel of specifieke koppelingen en integraties toepassen, de mogelijkheden binnen de COWW zijn eindeloos.

icon-modules

Modules

Modules voorzien je COWW van extra functionaliteiten. We hebben al veel verschillende, veelgevraagde modules ontwikkeld. Dit bespaart jou veel tijd en geld. Sluit de module toch niet helemaal aan bij jouw wensen, dan is een maatwerk uitbreiding altijd mogelijk.

icon-maatwerk

Maatwerk

Elke webwinkel is anders en iedere ondernemer heeft zijn eigen specifieke wensen. Maatwerk oplossingen zijn daarom altijd mogelijk .Zo bieden wij altijd een uitkomst voor jouw unieke uitdaging.

icon-ontwerp-op-maat

Ontwerp op maat

Tijdens de ontwikkeling is er volop ruimte voor personalisatie van je webwinkel. Uiteraard is een geheel custom design ook mogelijk. Alle pagina’s kunnen we op maat voor jouw organisatie ontwerpen en realiseren.

icon-coww-funding

COWW funding

Een maatwerk module hoeft geen dure investering te zijn. Het is mogelijk dat de oplossing die jij gerealiseerd wilt hebben, ook van pas komt bij een andere klant. Een gezamenlijke investering zorgt er dan voor dat jij minder geld kwijt bent.

COWW: de e-commerce oplossing voor B2C & B2B

COWW mobielBedien ook je mobiele bezoekers.

Binnen de COWW licentie bieden wij ook een mobiele webwinkel aan. De COWW mobiel is geheel geoptimaliseerd om je mobiele bezoekers de beste winkelbeleving te geven. De COWW mobiel schaalt automatisch mee met de grootte van het scherm. Zo kan jouw klant met ieder type smartphone of tablet gemakkelijk winkelen in uw webwinkel.

Koppelingen & integratiesKoppel je COWW eenvoudig met externe platformen of 3de partijen.

infographic-coww-koppelingen

E-mail marketing

Mailplus, Mailchimp

Affiliate feeds

GoogleShopping, Tradetracker, Beslist, Daisycon, Kieskeurig, Adchieve, Affiliate4you, Leguide

Betaling

Multisafepay, Klarna

Klanten ervaringen

The Feedback Company

Verzending

Gekoppeld met alle grote vervoerders binnen en buiten Nederland!

Boekhouding / ERP

Exact Online & Globe, SAP business one, Microsoft Dynamics, Accountview, Softwear, Mamut, Storeinfo Promese

Wij leveren geweldige hosting

Omdat hosting het fundament is van je online succes, werken we ook alleen maar met de beste van de wereld samen!

 

 

 

 

Wat klanten over ons zeggen

Of vraag het ze zelf, door iemand te bellen uit onze portfolio
Francois Lohuis • Manager LampVisionSameLight.eu

“Na 6 jaar de stap gezet van SAAS naar Magento. Helaas gekozen voor de scherpste offerte bij een ontwikkelaar die achteraf nog veel extra kosten in rekening bracht en onze webshop is, na 1,5 jaar, nooit online gekomen.

Een telefoontje naar Techtwo was daarna het antwoord om de zaken op de rails te krijgen. Enkele maanden later waren we wel online met een nieuwe shop onder professionele begeleiding. Niets dan lof van onze kant, zo moet het!”
Lief! lifestylelieflifestyle.nl

“Techtwo heeft een duidelijke werkwijze. Scrum was nieuw voor ons, maar we vinden het nu een fijne werkmethode.

Resultaten die we zien zijn o.a. een stijging in conversie, orderwaarde en loyaliteit. Daarnaast werkt ook de door Techtwo gebouwde shop-the-look module heel goed met een hogere conversie.”

Techtwo in een paar woorden? “Flexibel, adviserend, betrouwbaar, kwalitatief goed, transparant, down to earth”

Hebben we jouw interesse gewekt?Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

André van Kempen Partner / Account director
Jorden van den Beuken account manager
Giwanni Schaap account manager