Liefde voor ondersteuningOns team staat klaar om tot de juiste oplossing te komen

Ons team staat klaar voor vragen en werkzaamheden die ontstaan na oplevering van een project. Want natuurlijk willen we je ook na oplevering de juiste service verlenen.

Een wijziging of uitbreiding bijvoorbeeld, willen wij zo snel mogelijk doorvoeren. En een vraag over het beheersysteem van je webwinkel moet vlot beantwoord worden.

Dat begrijpen we. Met een toegewijd team met ervaren developers speciaal voor deze vragen en werkzaamheden maken we dit waar.

 

 

Doorzoek onze kennisbankStel direct je vraag

Wij leveren geweldige ondersteuningOnze relaties zijn voor 99% tevreden, maar wij streven naar de volle 100%

partner-zendesk

Wat klanten over ons zeggen

Francois Lohuis • Manager LampVisionSameLight.eu

“Na 6 jaar de stap gezet van SAAS naar Magento. Helaas gekozen voor de scherpste offerte bij een ontwikkelaar die achteraf nog veel extra kosten in rekening bracht en onze webshop is, na 1,5 jaar, nooit online gekomen.

Een telefoontje naar Techtwo was daarna het antwoord om de zaken op de rails te krijgen. Enkele maanden later waren we wel online met een nieuwe shop onder professionele begeleiding. Niets dan lof van onze kant, zo moet het!”
Lief! lifestylelieflifestyle.nl

“Techtwo heeft een duidelijke werkwijze. Scrum was nieuw voor ons, maar we vinden het nu een fijne werkmethode.

Resultaten die we zien zijn o.a. een stijging in conversie, orderwaarde en loyaliteit. Daarnaast werkt ook de door Techtwo gebouwde shop-the-look module heel goed met een hogere conversie.”

Techtwo in een paar woorden? “Flexibel, adviserend, betrouwbaar, kwalitatief goed, transparant, down to earth”

Perfecte ondersteuning via onze helpdeskGemakkelijk aanvragen indienen en alles overzichtelijk terugvinden

Ons team staat klaar voor vragen en werkzaamheden die ontstaan na oplevering van een project. Want natuurlijk willen we je ook na oplevering de juiste service verlenen. Een wijziging of uitbreiding willen wij zo snel mogelijk doorvoeren. En een vraag over het beheersysteem van je webwinkel moet vlot beantwoord worden. Met een toegewijd team van ervaren developers maken we dit waar.

 

 

img-buddha

infographic-buddha

Ondersteuning bij je vragen

Nieuwe functionaliteit aanvragen

Bugs of verbeteringen melden

Hebben we jouw interesse gewekt?Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden onder het genot van een goede kop koffie.

Giwanni Schaap account manager
Wim La Haye partner